Nederlandse pedofiel exposer om terecht te staan, hooggeplaatste pedofiel loopt nog steeds vrij

overgenomen en vertaald vanuit het Engels van de site

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=61775

Nederlandse pedofiel exposer om terecht te staan, hooggeplaatste pedofiel loopt nog steeds vrij
Door wmw_admin op 10 december 2012
Quoriana – Wereld Mathaba.com 8 december 2012
10 december markeert de proef van onderzoeksjournalist, activist en vooral Nederlandse Bilderberg Groep jager Micha Kat. De 49-jaar-oude gezichten het Hof in Den Haag over vermeende beledigingen aan de Nederlandse koninklijke familie, vermeende discriminatie van een advocaat wiens frauduleuze en corrupte activiteiten hij blootgesteld, twee vermeende valse bommeldingen, vermeende doodsbedreigingen tegen een journalist van de Nederlandse mainstream krant Telegraaf, algemeen “uitlokking”, en voor het schrijven van “gevaar: pedofiel ‘ in de Nederlandse taal op het huis van de bekende Nederlandse pedofiel Joris Demmink die is de machtigste man van Nederland van de afgelopen tien jaar.
Bij aankomst op Schiphol uit Laos, waar hij toen woonde, werd Kat gearresteerd in april van dit jaar over de bovenstaande beweringen. Hij werd gevangen gezet tot begin september en zijn zaak werd geschorst tot 10 december UPDATE:. Volgens een bericht op de website van Kat’s , is het 10 december proef uitgesteld zonder nieuwe datum gegeven wegens ziekte van zijn advocaat.
Kat is vooral bekend om zijn website klokkenluideronline.nl (Betekent “onlinewhistleblower.nl”) waar hij blootlegt hoofdzakelijk en hekelt nationale misbruiken. Een aantal externe links naar zijn artikelen echter redirect naar de website rechtspraak.nl (“jurisdictions.nl”), de officiële website van de Hoge Raad van Nederland, als gevolg van de censuur van bepaalde onderwerpen door het Hof van Amsterdam, waaronder stukken die de duistere geheimen van de Nederlandse koninklijke blootgesteld familie. Sommige van deze geheimen worden gepubliceerd in een uitstekende 2010 artikel op infowars.com , geschreven door Kat en onderzoekende schrijver Jurriaan Maessen , die artikel bevat de volgende verontrustende en-ook in Nederland-grotendeels onbekende feiten:
De overgrootvader van [vorst] Friso van de moeder van [koningin Beatrix] kant, een Duitse prins genaamd Hendrik, verkracht zijn eigen dochter, de moeder van koningin Beatrix, als gevolg waarvan een dochter geboren. De vader van Friso, Claus, was een homoseksueel die ook gebruikt kinderen voor seksueel genot. De advocaat van de Koningin en de belangrijkste hoeder van de kroonprins, Friso’s broer, was een sadistische pedofiel tegen wie zelfs getuigenis van kind executies bestaat.
In een 2 december bericht op zijn website, Kat schrijft in de Nederlandse taal op zijn aanstaande rechtszaak:
10 december 2012: De dag dat gerechtigheid zal sterven? – Op 10 december, de Nederlandse Staat wil eindelijk gaan met klokkenluider Micha Kat. Krijgt hij een eerlijk proces, zoals ook is tevergeefs naar Jasper S. is beloofd? [Een onschuldige zondebok onlangs gebruikt in een van de grootste moordzaken in Nederland, namelijk de-waarschijnlijk lust of zelfs rituele-moord op de 16-jarige Marianne Vaatstra in 1999]. Of zal hij in een keurslijf worden gezet en naar een psychiatrische gevangenis eenheid, zoals geëist door Peter R. de Vries? [Een bekende Nederlandse misdaadverslaggever en koninklijke marionet die gekaapt veel moord en misbruik gevallen].
In de video hieronder (deels Engels en deels Nederlands, Engels ondertiteld), Micha Kat biedt een onthullende blik op de activiteiten van de Bilderberg groep die werd opgericht door de vader van de Nederlandse koningin Beatrix, prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld (1911-2004) , een voormalig lid van de Duitse nazi-NSDAP. Koningin Beatrix wordt gezegd dat de derde positie in de huidige Bilderberg hiërarchie houden en nooit faalt om de jaarlijkse Bilderberg Groep vergaderingen, vergezeld door haar oudste zoon en toekomstige Nederlandse koning prins Willem-Alexander wonen. De video toont op 08:55 hoe Kat werd gearresteerd in 2010, toen hij geconfronteerd de president van de Nederlandse Bank, Nout Wellink, tijdens een hoorzitting met zijn lidmaatschap van de Bilderberg Groep en de Trilaterale Commissie.
Â
Nu dat de klokkenluider in een Orwelliaanse twist van justitie heeft om terecht te staan, terwijl de criminelen hij blootgesteld worden nog lopen vrij, laten we eens een kijkje nemen op een van de belangrijkste gevallen Micha Kat onder een paar anderen heeft aan het licht gebracht:
De Joris Demmink zaak
Grotendeels onbekend buiten Nederland en na zijn misdaden goed bedekt door de Nederlandse autoriteiten en de koninklijke familie, is de homoseksuele Joris Demmink, geboren op 11 december 1947, de machtigste man van Nederland tot zijn pensioen als hoogste ambtenaar van het Nederlandse Ministerie van Veiligheid en Justitie op 1 november 2012. Tijdens Demmink’s afscheidsfeest, Micha Kat en zes andere journalisten werden gearresteerd om te voorkomen dat ze interviewen Demmink.
Demmink bevindt zich in het centrum van een pedofiel schandaal dat is veel krachtiger, kwaad en verreikend dan zelfs de meerderheid van de Nederlandse kennis. Op de Nederlandse website demminkdoofpot.nl (“demminkcoverup.nl”), zegt een audio-fragment in de Nederlandse taal: “Tijdens gesprekken met (Nederlandse tijdschriften) Panorama en Gay Krant achter gesloten deuren afgelopen week, hij (Demmink) gaf toe dat hij seks had met jonge homo jongens, en dat hij niet altijd had gevraagd over hun leeftijd “.
Hieronder is een uitgebreid hoewel onvolledig overzicht van Demmink’s carrier als een homoseksuele pedofiel, gedeeltelijk overgenomen uit het overzicht in de Nederlandse taal die is te vinden op demminkdoofpot.nl .
1978 – 1982
Bij de rechtbank in Den Haag werken minimaal twee pedofiele rechters: de heer Stolk en de heer Rueb. Dit feit is op het punt om uit te komen in het geval van vermeende Nederlandse seriemoordenaar Koos Hertogs. Zijn geval bevat de moord op drie jonge meisjes, een politieagent en de echtgenote van de heer Stolk. Hoewel Hertogs nooit bekend aan het plegen van deze misdrijven, wordt hij veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in 1982, het jaar waarin Demmink maakte zijn entree op het Ministerie van Justitie.
1991
Nederlandse vrouwelijke kinderarts Joyce Labruyère wordt gedood. De nog altijd onopgeloste moord wordt geassocieerd met een netwerk van pedofielen actief binnen Nederland. Onderzoeksjournalisten verslag van een verband tussen de moord en “autoriteiten die seksueel misbruik minderjarige jongens” en beweren dat mevrouw Labruyère bewust zijn van kindermishandeling was geworden door Nederlandse ambtenaren.
1994
Na politieonderzoek, een Nederlandse krant noemt “de betrokkenheid van een topambtenaar van het Haagse” in het misbruik van minderjarigen.
1996
De Susurluk schandaal plaatsvindt. Micha Kat’s 2007 artikel ” Nederlandse Staat Gechanteerd deur Turkije “(” Nederland Blackmailed door Turkije “) analyseert het schandaal en de vorderingen van Turkije over bewijzen waaruit blijkt dat Demmink georganiseerde seksfeesten in Turkije waarbij minderjarigen werden misbruikt. In het artikel staat dat de seksfeesten werden georganiseerd in samenwerking met drugscriminelen die contact had met de Turkse regering, onder meer met de toenmalige premier Tansu Ciller.
1998
Koerdische zakenman Hüseyin Baybasin wordt opgepakt in Nederland voor “criminele activiteiten” in verband met “drugshandel, afpersing en moord” en wordt veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in 2002. PKK sympathisant Baybasin heeft altijd beweerd dat het slachtoffer van een complot tegen hem door de Turkse staat. Hij zei dat Turkije de druk op Nederland te zetten om hem te arresteren door te dreigen met informatie over misbruik Demmink’s van minderjarigen in Turkije bekend te maken.
Een Nederlandse televisie programma vermeldt dat jonge jongens met de hulp van “een topambtenaar van de Nederlandse overheid” werden gesmokkeld vanuit Polen naar Nederland. Zij voegt hieraan toe dat een topambtenaar met de naam “Joris” (voornaam Demmink’s) om die reden is veroordeeld tot 240 uur taakstraf en zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Later de media beweren dat dit was “een andere Joris”.
Amsterdam autoriteiten onderzoeken op een pedofiel netwerk dat een voormalige advocaat van de Nederlandse koningin, twee officieren van justitie, een oud-minister en een professor omvat. In het kielzog van dit onderzoek, Nederlandse inlichtingendienst BVD (thans: AIVD), ontvangt berichten over de seksuele escapades van Demmink. Documenten vermelden ook dat Demmink geprobeerd om het onderzoek door de overdracht van informatie aan verdachten te saboteren.
2000
Demmink trekt de aandacht van het onderzoek redactie van Nederlandse NOS Nieuws, die onderzoeken of de Dutroux affaire had vestigingen in Nederland.
2002
Koerdische zakenman Hüseyin Baybasin is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf op basis van vervalste tape gesprekken.
Demmink wordt benoemd tot secretaris-generaal van Justitie, dat is de hoogst mogelijke rang in justitie in Nederland. Nederlandse inlichtingendienst AIVD (voorheen: BVD) zegt dat voorafgaand aan deze benoeming, ze onderzocht op “circa 40 geruchten over de levensstijl van Demmink”. Een zusterorganisatie van de AIVD naar verluidt geprobeerd om de benoeming vanwege Demmink’s ‘seksuele levensstijl “belemmeren.
2003
Pic: Een Nederlandse tv-programma zendt een documentaire over de onrechtvaardige proces tegen Baybasin. De tijdschriften Panorama en Gaykrant beslissen over een collectieve onafhankelijk onderzoek naar Demmink. Zij publiceren artikelen onthullend dat Demmink misbruikte kinderen in Eindhoven, Nederland, en in een sex bar in Praag. Een man genaamd Frank Leenders komt naar voren als een getuige en slachtoffer. Hij zegt Demmink is aanwezig tijdens de opnames van een pornofilm in Tsjechië waar een kind is overleden als gevolg van penetratie met een dildo geweest. Leenders een klacht indient tegen Demmink en de Nederlandse NOS Nieuws namen Demmink als verdachte van kindermisbruik. Als gevolg van deze, dan minister van Justitie Donner dreigt alle media die de naam van de ‘verdachte ambtenaar “te noemen vervolgen. Vervolgens heeft de Nederlandse officier van justitie verklaart dat de klacht tegen Demmink vals is, dat wordt tegengesproken door Leenders.
De hoofdredacteuren van Panorama en Gaykrant voeren een interview met Demmink bij hem thuis. Demmink weigert de publicatie van het interview, maar NOS Nieuws slim e-mails waaruit blijkt dat Demmink tijdens het interview toegelaten tot de “te hebben bezocht gay bars in Praag”, “te hebben had een relatie met een jonge Tsjechische jongen die in pornofilms gehandeld” en dat hij ” aangetrokken tot jonge jongens “. Panorama en Gaykrant toch geven aan het verzoek van Demmink en hoeft het interview niet te publiceren. Later komt het uit dat de redactie van Panorama en Gaykrant zijn niet langer toegestaan ​​om te praten of te schrijven over Demmink op straffe van een boete van 100.000 euro. Ze beginnen zelfs hun ‘bron’ onbetrouwbaar noemen.
Echter, een van de redacteuren begint te gewetenswroeging te hebben en laat het hele verhaal aan een NOS Nieuws journalist, zegt dat hij onderdeel is geworden van een cover-up. Op 5 november, NOS Nieuws meldt dat ‘de topambtenaar heeft toegegeven aan kinderen te misbruiken “.
2004
In januari, Demmink een klacht indient tegen NOS Nieuws, die klacht ontvankelijk wordt verklaard. Ondertussen Duitse krant Die Welt rapporteert ook over een verband tussen de zaak Dutroux en een Nederlandse pedofiel netwerk in zijn artikel ” Kein Einzeltäter “(” Niet een individuele act “). Die Welt schrijft van een film waarin een 13-jarige Duitse jongen werd gedwongen tot orale seks met meerdere mannen, waardoor de jongen stikken en sterven. Deze film werd gevonden in Zandvoort, Nederland, in het huis van een pedofiel genaamd Gerrit Ulrich, die later werd vermoord. Een goede vriend van deze man was ook de voogd van de kinderen van koningin Beatrix …
Het ministerie van Justitie kondigt het zal vervolgen Frank Leenders voor het maken van “valse beschuldigingen”. Een tv-programma aanspraken Leenders werd betaald aan een klacht tegen Demmink, die Leenders zelf ontkent te maken. Hij is echter veroordeeld voor “het maken van valse beschuldigingen” en is veroordeeld tot twee maanden voorwaardelijk.
Persoonlijke chauffeur Demmink’s “plotseling overlijdt” nadat hij begon te “groeiende morele problemen” met Demmink hebben.
2006
De Turkse media publiceert diverse artikelen over chantage van de Turkse regering van de Nederlandse overheid aan het eind van de jaren negentig, zegt de Demmink zaak werd gebruikt om “te gaan met Baybasin”.
2007
Baybasin een klacht indient tegen Demmink inzake “pedofilie, meermaals gepleegd sinds ten minste 1990 in Turkije en andere landen, uitlokking resp. (Mede) plegen van opzettelijke en wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelname aan een criminele organisatie “. De klacht is gebaseerd op een nog geheime rapport over chantage van de Nederlandse de Turkse overheid. Een Nederlands Kamerlid vraagt ​​de minister van Justitie van parlementaire vragen na klacht van Baybasin’s. De minister bestelt een zogenaamde “verkennend onderzoek” door het openbaar ministerie, dat is een term die wettelijk eigenlijk niet bestaat.
Website van Micha Kat’s publiceert het artikel ” Nederlandse Staat Gechanteerd deur Turkije “(” Nederland gechanteerd door Turkije “).
Verschillende rapporten verschijnen in de Nederlandse media over deelname Demmink in Desi Bouterse coup ’s in Suriname in 1981, toen Demmink werd nog werkzaam bij het ​​Ministerie van Defensie. Bronnen zeggen Demmink was in een “intense relatie ‘met een jonge Suriname soldaat uit het Bouta team dat verantwoordelijk was voor de Decembermoorden in 1982.
Demmink bezoekt Baybasin in de gevangenis waar zijn advocaat, mevrouw Adèle van der Plas boos. Via de Nederlandse socialistische partij van ze verlangt dat Demmink moeten worden uitgesloten van het in contact komen met Baybasin, maar het verzoek is geweigerd. Van der Plas een klacht indient tegen Demmink.
Verschillende parlementaire vragen over Demmink plaatsvinden, een aantal van hen expliciet vragen naar de aanwezigheid van Demmink op seksfeesten in Turkije. Sommige Nederlandse kranten en tv-programma’s aandacht besteden aan de Demmink zaak via het blootstellen van artikelen en beeldmateriaal. In reactie, een van de toonaangevende Nederlandse kranten, NRC Handelsblad, publiceert een flatterende profiel van Demmink waarin prominente politici hem een fatsoenlijk mens noemen, zeggen dat ze “nog nooit iets negatiefs over het priveleven Demmink’s gehoord” en dat het “een feit die tot nu Demmink heeft weerlegd alle beschuldigingen “. Een journalist die de zaak onderzoekt naar verluidt ontvangt doodsbedreigingen.
Turkse onderzoeksjournalist Burhan Kazmali wordt vastgehouden op de luchthaven in Istanbul om hem te verbieden te getuigen tegen Demmink in Nederland met betrekking tot klacht Baybasin’s.
NRC Handelsblad publiceert een artikel met de kop ‘Topman Justitie is Schoon “(” Top Justitie Publicatieblad is schoon “). Zij betoogt dat de verschillende onderzoeken van Nederlandse inlichtingendienst AIVD verstrekte geen bewijs van de betrokkenheid van Demmink in “criminele activiteiten”. Echter, Baybasin’s advocaat stelt dat er een onderzoek helemaal niet is geweest.
Het Openbaar Ministerie maakt bekend dat Demmink niet zal worden vervolgd.
Dit is hoe Nederlandse politici reageren wanneer wordt gevraagd over Joris Demmink (Engels ondertiteld):
2008
Baybasin’s advocaat probeert opnieuw tevergeefs naar Demmink te vervolgen, deels op basis van nieuwe door een Nederlandse journalist die het Turkije zaak onderzocht verzamelde bewijsmateriaal. Demmink ontvangt weer veel media-aandacht. Vooraanstaande Nederlandse krant Telegraaf, die gebruikt worden om Demmink te bekritiseren, begint plotseling om hem te beschermen en beweert dat Demmink het slachtoffer van een demonisering campagne tegen hem is geworden. In november, Nederlandse Volkskrant vraagt ​​lezers voor onderwerpen hun journalisten moeten over schrijven, en veel lezers antwoord met “de Demmink zaak”, maar Volkskrant weigert dit te doen.
Nederlandse radiozender Arrow Classic Rock interviews Micha Kat op de Demmink zaak op 10 juli, die een vloed van reacties veroorzaakt, maar de mainstream media zwijgen. Op 1 september, wordt Adam Curry, de DJ die het interview met Kat, ontslagen. Curry woont momenteel in de VS
Op 31 oktober, een Hyves pagina wordt gelanceerd met het doel om het Nederlandse volk te mobiliseren tegen Demmink. Binnen 12 uur van de site heeft bijna 1200 leden. Op 2 november de plaats verdwijnt. Op 3 november ’s middags is de site weer online.
Een rechter schrijft aan Micha Kat dat Demmink, vergezeld van de vroegere en huidige Nederlandse minister van Justitie, heeft een seksclub in Breda, Nederland bezocht.
Een voormalige detective die in Turkije in de activiteiten van Demmink’s onderzocht verklaart in een Nederlands tijdschrift misdaad:
“Ik ben me ervan bewust dat dit een zeer gevoelige zaak. Maar het is niet mijn taak om het bewijs sluitend te maken. Alles wat ik moet doen is te brengen over voldoende “munitie” om het Hof van Den Haag besluiten de zaak verder te onderzoeken. Ik ben ervan overtuigd dat dit zal gebeuren. Als iemand beweert op camera dat hij seksueel is misbruikt op jonge leeftijd door een senior Justitie ambtenaar, het gewoon niet kan worden genegeerd door te doen alsof er niets gebeurd is, toch? We weten dat deze jongen, we weten waar hij woont en hoe hij contact kan worden opgenomen. ”
Het Hof van Den Haag beslist echter niet om Demmink te vervolgen. Rapporten zeggen dat het Hof eigenlijk weigerde om een blik op het bewijsmateriaal te nemen.
Na Baybasin en Leenders, een Turkse jongen genaamd Mustafa Y. bestanden ook een klacht tegen Demmink.
Op 30 december, advocaat Leenders ‘”valt van zijn fiets” en sterft.
2009
Gedurende de eerste maanden van het jaar, een aantal media-aandacht gaan opnieuw betalen om de zaak Demmink. Hij wordt vaak genoemd in verband met kindermisbruik en de opmerkelijke rol die hij speelde in de Bouterse coup in Suriname. In mei een televisieploeg confronteert Demmink de buurt van zijn huis met de beschuldigingen van kindermisbruik. Demmink vlucht in zijn dienstauto.
Nederlandse krant NRC Handelsblad publiceert een artikel over Demmink’s extreem hoge facturen die worden betaald door de Nederlandse staat.
Het is gebleken dat een Turkse tv-zender probeert een interview met Baybasin sinds drie jaar. De Nederlandse ambassade heeft hen aangespoord niet te praten over de zaak Demmink, of over de Nederlandse koninklijke familie …
Een Turkse man die een belangrijke rol in het creëren van “bewijs” tegen Baybasin en die ook geïntimideerd getuige Mustafa Y. is gearresteerd in Turkije gespeeld.
2010
Het Instituut voor de Studie van de globalisering noemt in zijn artikel ” Een kijkje op kindermishandeling netwerken in Nederland en België “dat Demmink” op een top level “wordt betrokken bij pedofiele netwerken in Nederland en België.
In juni, Nederlandse dr. J. Poot publiceert zijn boek De Demmink Doofpot (De Demmink Cover up). Het belangrijkste doel van het boek is om te komen tot een parlementair en gerechtelijk onderzoek naar de pedofiele praktijken van de hoogste ambtenaar van het Nederlandse ministerie van Justitie, Joris Demmink.
Een regionale krant schrijft dat het Nederlandse Openbaar Ministerie bereid is mee te werken aan het indienen van een klacht tegen Demmink over de Mustafa Y. geval. Y. zegt dat hij is misbruikt en verkracht door Demmink toen hij 12 en 13 jaar oud (dat was in 1994 en 1995). Er wordt echter geen klacht ingediend.
In augustus, de auteur van De Demmink Cover up publiceert een grote advertentie in NRC Handelsblad, vragen Demmink waarom hij is “stille als de dood” na de publicatie van het boek. In september onthult hij via een andere advertentie in dezelfde krant dat een klokkenluider in de zaak Demmink doodsbedreigingen heeft ontvangen. De Officier van Justitie geeft de klokkenluider het advies om naar het buitenland te gaan voor zes weken, zijn leven vertelde hem niet redden in Nederland.
Een Rotterdamse hoogleraar vraagt ​​de minister van Justitie aan de Demmink zaak te verduidelijken. Antwoordt de minister door te zeggen dat hij geen reden ziet om dat te doen.
2012
Demmink met pensioen als secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie op 1 november.
TOT DAN HEEFT DEZE STRAF IS DE STERKSTE MAN VAN NEDERLAND!
In de week van zijn pensionering, Demmink’s misdaden eindelijk gevangen sommige internationale media-aandacht. De Amerikaanse Spector ’s Peter Hannaford publiceerde een artikel over de zaak te zeggen:
In het Jerry Sandusky geval Penn State ambtenaren sloten hun oren voor de komende jaren geruchten over zijn gedrag. In Nederland, de vermeende pedofiel Joris Demmink, secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie, heeft een goede vriend te dwarsbomen officiële onderzoek naar zijn gedrag. Die vriend? Zelf. Dit gezellige inrichting kan over zijn om tot een einde komen.
terwijl CBN News uitgezonden enkele van de getuigenissen van Demmink’s slachtoffers een Capitol Hill publiek op 26 oktober.
Een meer gedetailleerde beschrijving van Demmink en de Nederlandse nachtmerrie verhaal van corruptie, ontvoering, kinderporno en moord zijn te vinden in onderstaande documentaire.
Deel 1
Demmink, prins Friso en de Marianne Vaatstra moord: een korte blik op een uitgebreide case
Naam Joris Demmink’s dook weer over een van de meest sensationele moordzaken in Nederland. In de nacht van 1 mei 1999-de dag na de Nederlandse Koninginnedag viering-16-jarige Marianne Vaatstra werd verkracht en vermoord in een landelijk gebied in de provincie Friesland. Ze werd gevonden naakt met haar keel door te snijden later op die dag. Enkele van de oorspronkelijke verdachten waren twee Turkse jongemannen samen met twee Duitse mannen die drugs en ​​porno materiaal verhandeld. De Turkse mannen van toen leefden in een asielzoekerscentrum in de buurt van de plaats van de moord en ze bleek invloedrijke familie en vrienden hebben in Turkije. Als Nederlandse asielzoekerscentra staan ​​bekend als een broedplaats voor criminele activiteiten zoals prostitutie en mensenhandel, is het onwaarschijnlijk dat de Turken, als ze deel uitmaken van een groot web van criminele activiteiten, bewust gekozen voor een Nederlands meisje te verkrachten en te doden en zo nam het risico van het hebben van vele andere misdaden in het asielcentrum blootgesteld – tenzij ze werden beschermd door het Ministerie van Justitie zelf. Nemen in overweging dat de Turkse regering heeft chantage materiaal op hooggeplaatste Nederlandse ambtenaren waaronder Demmink, het is niet vergezocht om te concluderen dat de Turkse mannen kunnen zijn betrokken bij de moord op Vaatstra.
Vervolgens, in een epische uitwisseling van identiteiten, een Turkse man met de gemeenschappelijke Turkse naam Ali Hassan werd als een van de verdachten beschouwd door Nederlandse ambtenaren en media direct na de moord, terwijl een van de echte verdachten, de asielzoeker wiens naam ook is Ali Hassan, werd gesmokkeld van Nederland kort na het misdrijf heeft plaatsgevonden. Men moet niet vergeten dat het onmogelijk was om elke asielzoeker terug te sturen naar hun land of naar een ander land zonder de goedkeuring van een man: Joris Demmink.
Inmiddels is de trailer van de Duitse drugs en ​​porno handelaren ging in vlammen op. Een vrijwilliger brandweerman heeft verklaard dat hij niet mocht meteen de brand te blussen, en een jong meisje heeft getuigd dat de trailer was een verzamelplaats voor alle vermeende verdachten in de moordzaak – waaronder een aantal vrienden van Vaatstra wiens getuigenissen in de nacht van de moord hebben bewezen zeer tegenstrijdige en verdachte. Nochtans, werd het jonge meisje expliciet verteld door ambtenaren dat ze fout was en dat de trailer niet tot de Duitsers.
Er is meer dan een mogelijk scenario om deze nog onopgeloste moord. Micha Kat kwam weer naar voren als een pionier van de waarheid toen hij de moed om publiekelijk relateren de Vaatstra moord met een lid van de Nederlandse koninklijke familie had: de controversiële prins Johan Friso, die is met name gepaard met Demmink tijdens zowel officiële als niet-officiële gebeurtenissen. Een waarheidsgetrouw profiel van de schimmige tweede zoon van koningin Beatrix kan worden gevonden in de bovengenoemde Infowars artikel Grim Tijding Vanuit Nederland: Prins Bernhard’s Kleinkinderen Doorgaan Bilderberg Legacy , co-auteur van Kat. Friso gebruikt om te werken als een part-time directeur van TNO Space, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van technieken voor de beheersing van de bevolking uit de ruimte, en is getrouwd met Mabel Wisse-Smit, directeur van George Soros ‘Brusselse Open Society Institute en ook zeer controversieel voor haar voormalige (romantische) contacten met “de grondlegger van de Nederlandse drugshandel” Klaas Bruinsma, die werd neergeschoten dood in 1991. Zoals Friso werd veelvuldig gespot als homoseksueel, vooral tijdens zijn studententijd in de Verenigde Staten, veel-waaronder Kat-hebben gesuggereerd dat zijn huwelijk met Wisse-Smit is niet alleen een cover-up voor zijn homoseksualiteit, maar ook voor het feit dat de koninklijke familie heeft nauwe banden met de georganiseerde misdaad Wisse-Smit is onderdeel van.
Marianne Vaatstra werd vermoord in de nacht van 30 april tot 1 mei die niet alleen de nacht was na Koninginnedag – die nacht is ook bekend als Walpurgisnacht in grote delen van Midden-en Noord-Europa. Bovendien was het volle maan in de nacht van de moord. Kat blootgesteld de directe relatie tussen het aanbidden van Satan en het offeren van kinderen tijdens de Walpurgisnacht en wat hij beschouwt als de rituele moord op Vaatstra, en heeft verklaard dat Friso degene die “tijdens de Walpurgisnacht het doden van een maagd ‘bestelde mei geweest een Satanisch ritueel. Kat baseert zijn uitspraak op de getuigenis van een “super getuige” die heeft verklaard dat prins Friso was de aanstichter van het offer van Marianne Vaatstra en dat veel “ambtenaren” waren aanwezig tijdens de satanische evenement. Op zijn website Kat vraagt ​​zich af of de satanisten uit de Haagse gebruiken Nederlandse meisjes voor hun perverse lusten.
De nog onopgeloste Vaatstra zaak werd begin dit jaar heropend. Rond dezelfde tijd, tijdens een vakantie in Lech, Oostenrijk – in eerste instantie alleen met zijn homoseksuele vriend en later met zijn gezin – Friso werd gevangen in een bizarre lawine-ongeluk en is in een coma in het Wellington Hospital in Londen sindsdien. In september nam een groot onderzoeksproject DNA plaats met betrekking tot de Vaatstra moord. Achtduizend mannen die binnen een straal van vijf kilometer van de plaats van de moord woonde nam vrijwillig deel aan het onderzoek, en op 18 november de zaak Vaatstra werd verklaard opgelost na de arrestatie van de 45-jarige boer Jasper Scheringa op basis van “matching DNA-bewijs “. Bronnen hebben echter verklaard dat het DNA van tientallen mannen is gevonden op Vaatstra’s lichaam …
De dag na de “oplossing” van de moord, de Nederlandse media gemeld dat prins Friso voor het eerst na zijn lawine-ongeluk in februari “tekenen van minimaal bewustzijn ‘had getoond.
… Hij probeerde iets duidelijk te maken?
Als ik dit schrijf, is het de avond van 6 december 2012, een andere zwarte dag in de geschiedenis van justitie in Nederland als het Openbaar Ministerie net vertelde de media dat Jasper Scheringa heeft bekend aan de moord op Marianne Vaatstra. Volgens de Nederlandse media, zei hij dat hij “haar niet weten, maar toevallig liep in haar”, waarna hij “nam haar mee naar een weiland onder bedreiging van een mes ‘en vervolgens verkracht en vermoord haar.
Eerste reactie micha Kat’s in de Nederlandse taal, direct na het nieuws van de bekentenis verscheen in de media:
Ministerie van Justitie krachten bekentenis * Nederland is uitgegroeid tot een gerechtelijke horror staat met martelkamers * Wat marteling methodes werden gebruikt? * Grootste provocatie van de wet ooit door criminele pedofiel maffia binnen het ministerie van Justitie * Jasper was op de rand van het krijgen van een nieuwe advocaat, het ministerie van Justitie moet in paniek * Werd is marteling, of de belofte van de villa in Paraguay en een nieuwe identiteit? * De echte daders werden gesmokkeld uit het land door het ministerie * Demmink was direct betrokken bij de moord op Vaatstra.
Demmink’s slachtoffers zich uitspreken
Aan de vooravond van het proces tegen Micha Kat, die is aangehouden en lastig gevallen vele malen voor het blootstellen van veel van de bovengenoemde gruwelijke feiten, laten we tot slot een kijkje nemen op een zeer belangrijke hoorzitting, die plaatsvond op 4 oktober 2012, en die is gegaan nauwelijks melding gemaakt van de reguliere en onafhankelijke media:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s